Анна-Марія Коваль — київський декоратор, власниця студії декору та найбільшої (на нашу суб'єктивну думку) колекції книг про моду і мистецтво. Анна-Марія запросила нас на сніданок, а ми розпитали її про творчий шлях і полотна, поговорили про філософію вибору аксесуарів і з'ясували чи існує "універ...
Катя Таміліна – керівник відділу онлайн-комунікацій goodwine і добрий друг Home. Ми побували у неї в гостях, щоб дізнатися про її work-life balance, "пунктики" ідеального дому та ранкові ритуали і, несподівано для себе, познайомилися з чудовими Танею і Габі. Але про все по порядку.
Зараз на полицях таке розмаїття кави та кавових зерен, що в ньому легко можна загубитися. Як зорієнтуватися серед усіх цих пачок і обрати каву, яка точно не засмутить вранці? Ловіть наші поради.
Літо — той самий період, коли перебудувати половину будинку-звільнити балкон-змінити обстановку-поїхати у відпустку потрібно right now. Ну хіба що з відпустки не хочеться так само стрімко повертатися;) Одну задачу точно закриємо разом: швидко і безболісно. Підготуємо ваш літній простір до ранково...
Одного разу ми пообіцяли собі бути допитливими і експертними. Новий челендж — зробити експертними наших гостей. Почнемо з простого, але важливого — поговоримо про сковорідки, їх покриття і розберемо сплави на атоми. Допомагає розібратися Анна — наш улюблений партнер, менеджер французького бренду ...
Чари зимових свят щорічно наповнюють простір навколо нас. Навіть найсуворіші скептики ловлять себе на моментах натхнення, коли місто огортається барвистою ілюмінацією та пухнастим снігом. Давайте розберемося в питаннях новорічного декору і разом з'ясуємо які атрибути обов'язково повинні бути у ва...
Вино — воістину вишуканий і делікатний напій, оцінити який можуть лише шанувальники його смаку і аромату. Зберігати відкорковану пляшку можна протягом 1-2 діб. За умови використання корки, звичайно ж. Чому варто використовувати вакуумні корки для зберігання? Чи впливає це на смак напою? Про всі т...
Гармонійне поєднання їжі і напоїв дозволяє в повній мірі відчути їх смак. Якщо мова йде про вино, варто згадати термін «еногастрономія». Він позначає грамотне поєднання страв і вина. Як сформувати ідеальну пару, яку їжу подавати до вина?
Вино заслужено вважається еліксиром довголіття. Ще б пак, трошки хорошого вина - і можна омолодитися, поліпшити метаболізм, зміцнити організм.
Вина з потенціалом - особливі, адже для повноти смаку після виготовлення їм потрібно полежати. Через десять-п'ятнадцять років, коли настане зрілість, вони заграють іншими гранями та відтінками: округляться таніни, піде агресивна фруктовість, структура стане більш шовковистою.