Основною якістю ножа шеф-кухаря є його багатоцільове використання.
Основною якістю ножа шеф-кухаря є його багатоцільове використання. Форма леза дозволяє розхитувати ніж на обробній дошці, досягаючи точних розрізів. Спочатку ніж шеф-кухаря був розроблений для оброблення великих шматків яловичини. Сьогодні ж це — багатофункціональний ніж для більшості західних кухарів. Серія ножів KAI Seki Magoroku з відполірованим стальним лезом міцністю 58 ± 1 HRC. Рукоятка традиційної форми виготовлена з червоного дерева. Водостійка деревина рукоятки просякнута оліями. Відполіроване кріпильне кільце з поліпропілену доповнює колір дерев'яної рукоятки. Ножі KAI поєднують в собі форми традиційних японських ножів, доповнених базовими моделями європейських. Довжина: 10 см.
Читати далі...
Відгуки
Доставка Кур'єром по Києву, Новою Поштою, Самовивіз
- Кур'єром Goodwine Home (Київ) Доставка кур'єром по Києву на наступний день після оформлення замовлення.
- Нова Пошта (по Україні) Доставка на відділення або кур'єром Нова Пошта за адресою.
- Самовивіз Самовивіз з магазину за адресою м.Київ вул. Мечникова 9, магазин Goodwine.
Оплата Картою онлайн Visa / Mastercard, Готівкою, Банківський переказ
- Картою онлайн Visa / Mastercard Онлайн оплата через сервіс Portmone проводиться без додаткових КОММИСИИ.
- Готівкою Оплата готівкою при отриманні замовлення.
- Банківський переказ Оплата банківський перекладом на розрахунковий рахунок ТОВ «БЮРО ВИН»