Основною якістю ножа шеф-кухаря є його багатоцільове використання.
Основною якістю ножа шеф-кухаря є його багатоцільове використання. Форма леза дозволяє розгойдувати ніж на обробній дошці і досягати точних розрізів. Спочатку ніж шеф-кухаря був розроблений для оброблення великих шматків яловичини. Сьогодні це багатофункціональний ніж для більшості західних кухарів. Він призначений для шинкування овочів, нарізання м'яса, обухом можна відбивати м'ясо. Цей ніж німецького стилю має глибокий і плавний вигин по всій ріжучій поверхні з ергономічною рукояткою, виготовленою з довговічної пластмаси хостаформ, стійка до корозії, не ковзає в руці і легко очищається від жиру. Ніж має різну товщину леза: вигин ножа дуже гострий і тонкий, використовується для точної роботи, такої як подрібнення, переходить в помірно гостре лезо, задній край леза потовщений, тому ніж прекрасно підходить для шинкування, подрібнення і нарізання.
Читати далі...
Відгуки
Вас може зацікавити
Доставка Кур'єром по Києву, Новою Поштою, Самовивіз
- Кур'єром Goodwine Home (Київ) Доставка кур'єром по Києву на наступний день після оформлення замовлення.
- Нова Пошта (по Україні) Доставка на відділення або кур'єром Нова Пошта за адресою.
- Самовивіз Самовивіз з магазину за адресою м.Київ вул. Мечникова 9, магазин Goodwine.
Оплата Картою онлайн Visa / Mastercard, Готівкою, Банківський переказ
- Картою онлайн Visa / Mastercard Онлайн оплата через сервіс Portmone проводиться без додаткових КОММИСИИ.
- Готівкою Оплата готівкою при отриманні замовлення.
- Банківський переказ Оплата банківський перекладом на розрахунковий рахунок ТОВ «БЮРО ВИН»