Книга "Whole Beast Butchery: The Complete Visual Guide to Beef, Lamb, and Pork" Артур Ле Кай Black Dog & Leventhal
У цій книзі шеф-кухар із Сан-Франциско та м’ясний експерт Райан Фарр, названий The New York Times зірковим м’ясником, показує процес розбирання туші за допомогою 500 покрокових фотографій.
У цій книзі шеф-кухар із Сан-Франциско та м’ясний експерт Райан Фарр, названий The New York Times зірковим м’ясником, показує процес розбирання туші за допомогою 500 покрокових фотографій. У книжці показані основні потрібні надрізи, а також перераховані інструменти й техніки обробки м'яса. Це перший візуальний посібник, який навчає ремеслу м'ясництва і показує, які навики потрібні кухарям, що хочуть самі вміти розбирати м'ясо.
Читати далі...
Відгуки
Доставка Кур'єром по Києву, Новою Поштою, Самовивіз
- Кур'єром Goodwine Home (Київ) Доставка кур'єром по Києву на наступний день після оформлення замовлення.
- Нова Пошта (по Україні) Доставка на відділення або кур'єром Нова Пошта за адресою.
- Самовивіз Самовивіз з магазину за адресою м.Київ вул. Мечникова 9, магазин Goodwine.
Оплата Картою онлайн Visa / Mastercard, Готівкою, Банківський переказ
- Картою онлайн Visa / Mastercard Онлайн оплата через сервіс Portmone проводиться без додаткових КОММИСИИ.
- Готівкою Оплата готівкою при отриманні замовлення.
- Банківський переказ Оплата банківський перекладом на розрахунковий рахунок ТОВ «БЮРО ВИН»