Кондитерський дім Reber існує з 1865 року. Сімейний бренд заснував Петер Ребер, саме він відкрив у Мюнхені кафе, де подавали ласощі. Завдяки використанню винятково преміальних інгредієнтів, шоколадні вироби фабрики стали популярними в усьому світі. Сімейний рецепт ласощів досі тримають у таємниці.
Візитна картка бренду – цукерки Моцарт. Вишуканий марципан із фісташок та мигдалю, нуга і подвійний шар молочного та темного шоколаду – встояти перед ніжним смаком десерту неможливо.
В асортименті виробника також є цукерки з фісташками у ніжному вершковому трюфелі, батончики, шоколадки та набори цукерок.
Продукція Reber не містить підсилювачів смаку, пальмового масла, барвників та консервантів.