Основною якістю ножа шеф-кухаря є його багатоцільове використання.
Основною якістю ножа шеф-кухаря є його багатоцільове використання. Форма леза дозволяє розгойдувати ніж на обробній дошці і досягати точних розрізів. Спочатку ніж шеф-кухаря був розроблений для оброблення великих шматків яловичини. Сьогодні це багатофункціональний ніж для більшості західних кухарів. Він призначений для шинкування овочів і нарізання м'яса, обухом можна відбивати м'ясо. Цей ніж німецького стилю має глибокий і плавний вигин по всій ріжучій поверхні з ергономічною рукояткою, виготовленою з довговічної пластмаси хостаформ, стійка до корозії, не ковзає в руці і легко очищається від жиру. Ніж має різну товщину леза: вигин ножа дуже гострий і тонкий, використовується для точної роботи, такої як подрібнення, переходить в помірно гостре лезо, задній край леза потовщений, тому ніж прекрасно підходить для шинкування, подрібнення і нарізання.
Читати далі...
Відгуки
Вас може зацікавити
Доставка Кур'єром по Києву, Новою Поштою, Самовивіз
- Кур'єром Goodwine Home (Київ) Доставка кур'єром по Києву на наступний день після оформлення замовлення.
- Нова Пошта (по Україні) Доставка на відділення або кур'єром Нова Пошта за адресою.
- Самовивіз Самовивіз з магазину за адресою м.Київ вул. Мечникова 9, магазин Goodwine.
Оплата Картою онлайн Visa / Mastercard, Готівкою, Банківський переказ
- Картою онлайн Visa / Mastercard Онлайн оплата через сервіс Portmone проводиться без додаткових КОММИСИИ.
- Готівкою Оплата готівкою при отриманні замовлення.
- Банківський переказ Оплата банківський перекладом на розрахунковий рахунок ТОВ «БЮРО ВИН»